Автосалон з елітними автомобілями пішов під воду (відео)

Автосалон з елітними автомобілями пішов під воду (відео)

У Німеччині злива затопила дилерський центр Porsche

Зображення з відео

В Німеччині повінь знищила черговий автосалон з люксовими автомобілями

В Німеччині повінь нищить автосалони з дорогими автомобілями. Нещодавно з’явилося відео зі зруйнованим дилерським центром Audi. Цього ж разу стихія дісталася до Porsche. Нагадаємо, що обидва бренда входять в групу Volkswagen.

Черговою жертвою повені став автосалон в німецькому місті Хайльбронн. Перший поверх дилерського центру і його стоянка виявилися затоплені разом з десятками новеньких автомобілів преміального класу.

Каламутна вода майже повністю покрила колеса машин і, скоріш за все, проникла в салони.

За даними видання Carscoops, жоден із співробітників автосалону не постраждав. Вони встигли покинути приміщення до затоплення.

Судячи з відео, рівень води піднявся приблизно на 50 сантиметрів, затопивши принаймні три екземпляри Porsche 911 серії 992, два з яких - це 911 Carrera 4S Cabriolet і 911 Turbo.

Крім них на парковці видно два кросовера Macan, а також два Cayenne Coupe, включаючи бензоелектричний Cayenne E-Hybrid. Під стінами автосалону припаркований чорний електрокар Porsche Taycan.

Найдорожча із затоплених моделей – це чорний 911 Turbo, вартість якого в Німеччині стартує зі 189 176 євро.

На деяких автомобілях видно білі стікери, що вказує на те, що вони були готові до відправки. Проте тепер покупцям доведеться почекати доставки своїх Porsche.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: