Компанія Apple відкрила офіційний офіс в Україні

Компанія Apple відкрила офіційний офіс в Україні

На українському ринку змінилися умови роботи для місцевих партнерів американської корпорації Apple

Фото: pixabay

Профільний міністр наголосив, що відкриття офісу Apple посилить імідж України на міжнародній арені

Компанія Apple офіційно відкрила представництво в Україні. Про це у Telegram повідомив віцепрем'єр-міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

«Сьогодні Apple офіційно відкрила офіс в Україні. Тепер компанія буде напряму ввозити техніку в Україну і контролювати магазини офіційних дилерів», – написав міністр.

Він наголосив, що відкриття офісу Apple посилить імідж України на міжнародній арені і у перспективі сприятиме залученню нових інвестицій.

Крім того, додав він, відучора стала доступною підтримка користувачів Apple українською мовою. За словами Федорова, спільно з компанією Мінцифри планує запускати нові послуги для українських користувачів.

Як повідомляє UBR, офіційний офіс Apple в Києві розпочав роботу ще минулого тижня. У зв'язку з цим на українському ринку змінилися умови роботи для місцевих партнерів американської корпорації.

Також ЗМІ зазначає, що Apple вже почала самостійно займатися ввезенням і розмитненням всіх пристроїв власного виробництва. Таким чином американський IT-гігант буде боротися з «сірим» імпортом.

«За неофіційними даними, раніше будь-який партнер – великі торговельні мережі – могли завозити на територію України певні обсяги товарів «своїми силами». Для розрахунків з Apple вони взаємодіяли з дистриб'ютором, компанією «Асбіс», – зазначається в публікації.

Крім того, Apple також контролюватиме якість консультацій, які надаються в магазинах офіційних реселерів. Для цього компанія вже відкрила низку вакансій регіональних лідерів спільнот промоутерів.

Пресслужба Apple про відкриття офісу компанії в Україні не повідомляла.

Варто зазначити, що служба підтримки Apple перейшла на українську.

На початку червня керівник Держмитслужби Павло Рябікін, коментуючи в інтерв’ю відкриття офісу Apple в Києві, висловив упевненість, що це має відбутись вже цього року‎».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: