Автоматні черги та канонада не вщухають ні на мить: фрагмент бою у Бахмуті

Автоматні черги та канонада не вщухають ні на мить: фрагмент бою у Бахмуті
Бій у житловій забудові Бахмута

Наші захисники показали фрагмент бою у забудові міста Бахмут

Російські окупанти продовжують спроби взяти під контроль місто Бахмут у Донецькій області. У місті відбувається запекла битва, під час якої ворог несе величезні втрати.

Наші захисники виклали відео в мережу, на якому можна подивитися двохвилинний фрагмент битви у міській забудові.

Під постійним артилерійським обстрілом українська армія продовжує боронити Бахмут від ворога. Це відео опублікував бійці «Карпатської Січі». Вони показали, що окупанти не скупляться на снаряди та боєприпаси у своєму бажанні підкорити Бахмут. Ворог щедро поливає вогнем захисників України. Проте наші Збройні сили не відстають і успішно дають відсіч окупантам, які на територію Незалежної України.

Увага! Ненормативна лексика

До слова, раніше «Главком» повідомляв, що наші захисники розгромили дві роти росіян. Командир «Азову» розповів про успіх ЗСУ під Бахмутом.

Нагадаємо, триває 441-ша доба повномасштабної війни Росії проти України. Російські окупанти зосереджують основні зусилля на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар'їнському напрямках - здійснили 46 атак. Найзапекліші бої тривають за міста Бахмут та Мар’їнка. 

Як повідомлялося, «Вагнерівці» покинули Бахмут на Донеччині, втративши приблизно 500 своїх військових. 

Зранку 9 травня власник ПВК «Вагнер» Євген Пригожин розповів про втечу бійців російської 72 бригади з позицій під Бахмутом. За його словами, вони оголили стратегічний плацдарм, і аби його втримати загинули 500 «вагнерівців».  

Він також знову поскаржився на нестачу боєприпасів для війни проти України. Однак тепер Пригожин уже не хоче відходити з Бахмута на Донеччині найближчими днями.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: