Дитинство дітей із-під Бахмута: зворушливе відео

Дитинство дітей із-під Бахмута: зворушливе відео
Попри затвердження Кабміном механізму примусової евакуації дітей із зон активних бойових дій, неповнолітні українці досі залишаються у гарячих точках та наражаються на небезпеку
фото: скрін із відео з соцмереж

Країна-агресорка на чолі з російським диктатором змусила маленьких українців рано подорослішати

Росія не тільки вбиває українців та руйнує українські міста та села – вона ще й вкрала дитинство в українських дітей. Відео з одним маленьким українцем, якого російська агресія змусила занадто рано подорослішати, з'явилося у мережі. 

Під Бахмутом дітлахи ходять зі «зброєю» і на запитання дорослих відповідають, що вже перебувають на війні. Українців вразило побачене.

На опублікованих кадрах видно, як чоловік, що їде повз населений пункт на автомобілі, звертається до хлопчика, що прямує по дорозі з «автоматом» у руках.

«Ти на війну?» – питає чоловік у дитини. На що хлопчик серйозно відповідає: «Я вже на війні».

Попри затвердження Кабміном механізму примусової евакуації дітей із зон активних бойових дій, неповнолітні українці досі залишаються у гарячих точках та наражаються на небезпеку.

Нагадаємо, раніше стало відомо, скільки людей лишаються в Бахмуті, за який йдуть тяжкі бої. Досі живуть під обстрілами приблизно 5 тис. містян, серед яких 37 дітей. Вони перебувають у різних районах міста і не хочуть виїжджати. Дехто ж навіть ховається від евакуації.

Як відомо, вісім екіпажів поліції щоденно працюють у Бахмуті й пропонують евакуюватися. Волонтери продовжують підвозити їжу, воду, предмети гігієни. Люди живуть здебільшого у підвалах. Їх вмовляють, показують, куди вони поїдуть і які там умови – Бахмут: що не так з людьми, які відмовились від евакуації.

Читайте також: «Мрію, щоб мама була жива» – історія маленького Богдана з Бахмута (відео)

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: