Путін став учасником карнавалу в Італії: відео, яке зібрало понад 2 млн переглядів

Путін став учасником карнавалу в Італії: відео, яке зібрало понад 2 млн переглядів
Надувний російський диктатор
фото: скрін із відео з соцмереж

Про війну в Україні говорить увесь світ

Під час карнавалу в італійському Ларіно показали президента Росії Володимира Путіна на танках серед зруйнованих будинків. Відео у TikTok зібрало понад 2 млн переглядів за добу.

Карнавал триває у Ларіно в регіоні Молізе (південь Італії): візок на відео має назву «діти Путіна». Російського диктатора зобразили на танку разом із солдатами посеред розрухи, а між зруйнованими будівлями – маленька дівчинка, яка прикриває очі своїй ляльці, щоб та не бачила жах війни. 

Так італійці привернули увагу до війни в Україні, яку розпочала Росія.

Нагадаємо, раніше російський диктатор опинився під гарматою танка біля свого надгробка посеред фалоімітаторів – Путіна поховали у секс-шопі: росіянка здійняла ґвалт (відео).

До слова, Путін підтвердив звання самозванця-історика. Вбиваючи українців в реальному житті, на словах президент країни-агресорки не перестає їх шкодувати.

Крім того, Путін зробив нову цинічну заяву про війну.

Раніше повідомлялося, що у Польщі активісти влаштували акцію протесту проти дружби угорського прем'єра з кремлівським диктатором – «Витягали Орбана з дупи Путіна»: у Варшаві активісти влаштували перформанс (відео).

Дивіться також: Як Путін, Шойгу та Лавров осоромилися з війною: мультфільм Deutsche Welle

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: