Втеча з Херсона. Як зрадник Стремоусов змінив позицію за тиждень (відео)

Втеча з Херсона. Як зрадник Стремоусов змінив позицію за тиждень (відео)
Колаборант Кирило Стремоусов
скріншот з відео

Українські війська продовжують звільняти окуповані території

Російський колаборант і представник окупаційної адміністрації Херсонщини Кирило Стремоусов закликає мешканців Херсона тікати з міста. Це здивувало людей, адже нещодавно він казав зовсім протилежні речі.

У мережу виклали відео, де порівняли виступ колаборанта 13 та 18 жовтня. У першому він запевняє, що ніякого відступу не буде, а вже за кілька днів повнісьтю міняє риторику і розповідає про необхідність евакуації.

«Прошу сприйняти мої слова серйозно і максимально швидко евауюватись», – бідкається зрадник.

Нагадаємо, раніше Стремоусов вигадав, під який приводом рашисти можуть тікати з тимчасово окупованого міста на фоні наступу ЗСУ. За його словами, «гуманітарні поїздки на відпочинок та оздоровлення до Росії продовжуються».

Зазначимо, представники окупаційної адміністрації Херсонщини один за одним випускають заяви про необхідність евакуації через наступ ЗСУ, а місцеві жителі відзначають, що окупанти та колаборанти все ж дослухалися до рекомендацій та масово тікають з Херсона. Також почалася евакуація жителів Херсона на лівий берег Дніпра. 

Нагадаємо, раніше Сергій Суровікін, призначений нещодавно командувачем об'єднаного угрупування військ РФ в Україні, не виключив прийняття «непростих рішень» по Херсону. Суровікін визнав, що ситуація на Херсонщині склалася «непроста». 

До слова, за оцінками західних військових, наші військові можуть звільнити Херсон та повернути контроль над правим берегом Дніпра вже цього тижня.

Повідомлялося, що у Херсоні окупаційна адміністрація вивозить цивільних, побоюючись взяття міста. Колаборант Володимир Сальдо звернувся до керівництва Російської Федерації із проханням допомогти в організації виїзду жителів Херсонської області.

Читайте також: Коли ЗСУ звільнятимуть Херсон? Хронологія та наслідки контрнаступу на Півдні

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: