Моторошна ДТП на Вінниччині: загинула водійка однієї з автівок та троє людей травмувалися

Моторошна ДТП на Вінниччині: загинула водійка однієї з автівок та троє людей травмувалися

Поліція розслідує обставини автопригоди у Барському районі

20 листопада на автодорозі Хмільник – Нова-Ушиця зіткнулись дві автівки «ВАЗ 2112» та Volkswagen Caddy. У результаті аварії на місці події загинула  27-річна водійка «ВАЗу», працівниця районного суду. Троє пасажирів з обох автівк госпіталізовані у районну лікарню, серед них – вагітна жінка. Розпочато досудове розслідування. 

Про це інформує пресслужба ГУ НП у Вінницькій області, повідомляє «Главком».

Аварія сталась близько 21:20 год. неподалік села Лука Барська Барського району. 


За попередніми даними слідства, 27-річна водіка автомобіля «ВАЗ 2112», виїхала на зустрічну смугу руху, де сталось зіткнення з автомобілем Volkswagen Caddy. 
У результаті ДТП травми різного ступеню важкості отримали двоє пасажирів «ВАЗу»: 23-річна працівниця барського суду та 45-річний працівник районної прокуратури, а також вагітна 28-річна пасажирка іномарки. Усі вони каретою швидкої допомоги госпіталізовані у лікарню. Водійка  «ВАЗу» від отриманих ушкоджень загинула на місці події. 

Водій автомобіля Volkswagen Caddy освідуваний. Він тверезий. 

Транспортні засоби поміщені на арештмайданчик. 

На місці аварії проведені першочергові слідчі дії. Остаточні обставини та причини автопригоди будуть встановлені після проведення ряду експертиз.

Слідчим управлінням поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого). За таке правопорушення передбачено до 8 років позбавлення волі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: