Вихованці дитячих будинків відвідали вінницьких рятувальників

Вихованці дитячих будинків відвідали вінницьких рятувальників

Вінницькі рятувальники провели День відкритих дверей для вихованців п’яти дитячих будинків сімейного типу з Тиврівського району.

Під час весняних канікул привезти дітлахів з їх прийомними батьками на екскурсію до відомчого музею ініціювали рятувальники району не даремно, адже зовсім нещодавно у Вінницькому районі сталася пожежа у дитячому будинку.

Діти зосереджено та уважно слухали цікаві розповіді та реальні історії рятувальників про нелегку роботу Служби порятунку «101».

Кожна дитина мала змогу відчути себе водієм пожежного автомобіля, приміряти справжню пожежну каску та уявити себе рятівником. Потрапивши у депо Державної пожежно-рятувальної частини №1 та ставши свідком реальної роботи радіотелефоніста, водія аварійно-рятувального автомобіля та рятувальника. 

Нагадаємо, у неділю, 25 березня в російському Кемерово сталися велика пожежа та обвал покрівлі у торговому центрі

Очевидці та батьки загиблих дітей розповіли моторошні деталі про пожежу у торговому центрі Кемерово. 

У російському МНС підтвердили, що з родичів жертв пожежі у Кемерово беруть підписку про нерозголошення.

Офіційна російська влада повідомляє про 64 загиблих, але цифри не сходяться.

Тим часом, в оперативному штабі на місці події в Кемерові повідомили, що кількість жертв збільшилась до 76. З них більшість – діти. Але родичі жертв пожежі заявили, що вони мають інформацію про 85 людей, які ймовірно зникли безвісти.  Та відзначають, що жертв набагато більше.

28 березня слідчий комітет РФ порушив кримінальну справу стосовно громадянина України Микити Кувікова, відомого в мережі як Євген Вольнов. У СК Росії заявляли, що український пранкер Євген Вольнов розповсюджував інформацію про 300 загиблих під час пожежі у Кемерово.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: