Американські військові зможуть заряджати смартфони від власних черевиків

Американські військові зможуть заряджати смартфони від власних черевиків
Для того, щоб зарядити черевики, солдатам потрібно буде рухатися

Дизайн нових черевиків майже не відрізнятиметься від тих, що носять зараз в армії США, тільки буде товста підошва, куди й напхають сучасні технології

Американські військовослужбовці отримають інноваційні черевики, що не тільки відповідають всім вимогам армійського взуття, а й стануть у нагоді під час заряджання гаджетів. Інноваційне взуття розробили Інженери з компанії Robotic Research LLC, пише Army Times.

За словами розробників, дизайн нових черевиків майже не відрізнятиметься від тих, що носять зараз в армії США, тільки буде товста підошва, куди й напхають сучасні технології.

Відомо, щоб зарядити самі черевики, електрика не знадобиться. Взуття оснастять «розумними» устілками, які будуть виробляти енергію під час ходьби.

До виробництва енергії підключиться і каблук, який включатиме міні-генератор, що дає електричний заряд.

Так, військові зможуть заряджати смартфони або планшети від своїх черевиків. А ще в платформу буде вбудований датчик, за допомогою якого можна буде відстежити, де перебуває військовослужбовець.

Відзначається, що армія США вже уклала контракт з компанією-розробником на суму $16,5 мільйона.

Раніше ми писали, що вчені розробили футболку, що зможе заряджати смартфон. Одяг вдалося створити з помідорових шкірок.

Нагадаємо, що в Україні вводиться обов'язкова вимога - обладнати зарядками для електрокарів, мінімум, 5% машиномісць на паркувальних майданчиках.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: