Boeing згортає виробництво через коронавірус

Boeing згортає виробництво через коронавірус
Завод у Пенсільванії випускає важкі військово-транспортні вертольоти СH-47 Chinook

Компанія зупиняє своє виробництво на заводі в Пенсільванії на два тижні через COVID-19

Виробник авіаційної техніки Boeing призупиняє виробництво на своїх об'єктах в американському місті Рідлі в штаті Пенсільванія в зв'язку з поширенням коронавірусної інфекції. Відповідна заява з'явилася на сайті компанії.

Завод у Пенсільванії випускає важкі військово-транспортні вертольоти СH-47 Chinook, конвертоплани V-22 Osprey і багатоцільові вертольоти MH-139A Grey Wolf.

Виробництво буде зупинено до 20 квітня поточного року. У цей період плануються роботи із дезінфекції будівель.

«Призупинення робіт - це серйозний крок, але необхідний для здоров`я і безпеки наших співробітників», - йдеться в заяві.

Також в компанії зазначили, що частина співробітників буде працювати віддалено, інші ж отримають оплачувану відпустку за 10 робочих днів.

Нагадаємо, що коронавірус «дістався» ще одного виробника автомобілів. З 11 квітня всі заводи в Японії зупиняє Subaru. Компанія вимушена це зробити, адже зіткнулась з проблемами поставок компонентів та падінням попиту через пандемію COVID-19.

Організатори Паризького автосалону оголосили про часткове скасування заходу. Традиційних стендів виробників цього року не буде, але інші активності, на кшталт саміту з екологічної мобільності, ще можуть відбутися.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: