Google може відмовитися від бренду Android

Google може відмовитися від бренду Android

В Google ведуться внутрішні дискусії відносного поетапної відмови від брендування Android для продуктів

Під час презентації перших смартфонів Pixel в 2016 році представники компанії Google згадували операційну систему Android не менше 8 разів. При цьому вихвалялись можливості останньої на той момент версії Android Nougat і швидкі оновлення ОС, які будуть доступні власникам пристроїв Google.

Але під час недавньої презентації смартфонів Pixel 3 представники Google вже ні разу не згадали Android. Таким чином, компанія намагається просувати такі апаратні і програмні бренди як Pixel, Slate, Home Hub, Messages, Assistant, Chrome OS, але не говорить про Android.

Джерело, близьке до маркетингових поглядам Google, стверджує, що бренд Android виявився «неефективним» для орієнтованих на користувача апаратних рішень і сервісів, які протягом останніх років просуває компанія. Тому в Google ведуться внутрішні дискусії відносного поетапної відмови від брендування Android для таких продуктів, навіть незважаючи на те, що доводиться стикатися з запереченнями з боку співробітників Google, які емоційно прив'язані до цього бренду.

Нагадаємо, Google Chrome скоро перестане працювати на 32 млн пристроїв.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: