Американські авіакомпанії отримали від держави $2,9 млрд допомоги

Американські авіакомпанії отримали від держави $2,9 млрд допомоги
Виплати авіакомпаніям у США будуть проводитися на регулярній основі

У США авіаперевізники домовилися з Мінфіном про умови надання їм допомоги в розмірі $25 млрд у зв'язку з кризою через пандемію

Міністерство фінансів США виплатило $2,9 млрд американським авіаперевізникам, які зіткнулися зі значними фінансовими втратами у зв'язку з пандемією коронавірусу COVID-19. Про це повідомляється в пресрелізі, оприлюдненому Мінфіном напередодні.

«Сьогодні міністерство фінансів США закінчило процес укладання угод в рамках програми підтримки заробітної плати з авіакомпаніями Allegiant Air, American Airlines, Delta Air Lines, Southwest Airlines, Spirit Airlines і United Airlines», - йдеться в повідомленні.

Також зазначено, що Мінфін вже провів перші виплати в рамках програми підтримки заробітної плати пасажирським авіаперевізникам, виплативши в цілому $2,9 млрд, у тому числі двом великим авіакомпаніям і 54 дрібнішим.

Ідеться про те, що далі виплати авіакомпаніям будуть проводитися на регулярній основі.

Минулого тижня стало відомо, що в США авіаперевізники домовилися з Мінфіном про умови надання їм допомоги в розмірі $25 млрд у зв'язку з кризою через пандемію. Про це повідомило агентство Bloomberg.

Нагадаємо, через пандемію коронавірусу в 2020 році збитки авіаперевізників можуть скласти до $113 млрд. Такий прогноз зробила Міжнародна асоціація повітряного транспорту (IATA).

До відома, на сьогодні половина авіакомпаній у світі на межі закриття через пандемію.


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: