Білий дім хоче відрядити на зустріч із росіянами Болтона

Білий дім хоче відрядити на зустріч із росіянами Болтона

Адміністрація президента США запропонувала Росії продовжити контакти через Болтона

Представники адміністрації США після скасування президентом Трампом зустрічі на саміті G20 з президентом РФ Путіним запропонували продовжити контакти, назвавши зі свого боку кандидатуру радника президента США з нацбезпеки Болтона.

Про це повідомляє російський Інтерфакс з посиланням на помічника президента РФ Юрія Ушакова.

«Запропоновано з обох боків продовжити контакти, у тому числі з самим Болтоном», – заявив Ушаков.

На уточнювальне запитання, з чийого боку була ініціатива таких контактів, Ушаков відповів: «Від американців». Водночас, він не сказав, коли може постати питання про нову зустріч президентів Росії і США.

Як повідомлялося, в Аргентині триває саміт G20. Саміти за участю 20 найрозвиненіших країн світу проходять для обговорення актуальних глобальних питань регулярно з 2008 року. На нинішньому саміті американський президент Дональд Трамп відмовився зустрітися з лідером РФ Володимиром Путіним через події в Керченській протоці.

Нагадаємо, президент США Дональд Трамп скасував зустріч з Путіним на саміті G20 в Аргентині.

Президент США підкреслив, що дії Росії щодо українських моряків у Керченській потоці стали причиною скасування ним зустрічі із Путіним.

«Через те, що відбулося щодо України, кораблів та моряків, час для зустрічі більше не був вдалим. Але я з ним зустрінусь. Мені здається, що у нас дуже хороші відносини, і думаю, що у нас і надалі будуть дуже хороші відносини з Росією, Китаєм та усіма іншими. Я вважаю це важливим. Я зустрінуся з ним у належний час», – заявив Трамп.

Президент США Дональд Трамп під час церемонії фотографування глав делегацій країн «Великої двадцятки» в Аргентині не потис руки лідеру РФ Володимиру Путіну.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: