Боротьба з коронавірусом. Який вигляд має карантин в Ізраїлі: вражаюче фото

Боротьба з коронавірусом. Який вигляд має карантин в Ізраїлі: вражаюче фото

«У коронавірусу немає в’їзної візи у місто Рішон, так що небезпеки зараження немає. Головне не переступити через невидиму межу між містами» - іронізує користувач Facebook

Фото Facebook/Alexander Lapshin

Світ збожеволів і небезпечно вражений коронавірусом головного мозку

Моє ставлення до коронавірусу можна висловити однією фотографією, знятої з квадрокоптера. Справа в тому, що в передмісті Тель-Авіва, Бат Ямі днями виявилося багато хворих і з метою боротьби з поширенням коронавірусу там закрили міські пляжі. Щоб люди не купалися і не відпочивали близько один до одного. Але в сусідньому містечку, Рішон, що впритул прилягає до Бат Яму, коронавірусу як би немає. Тому пляжі там відкриті.

Фото Facebook/Alexander Lapshin

«Ось так виглядає місто де є коронавірус (праворуч) і де його немає (зліва). Природно, що всі ті, хто купався в Бат-Ямі пройшли пару десятків метрів уздовж берега і тепер купаються в сусідньому місті. Іншими словами, на пляжах сусіднього міста стало вдвічі більше відпочиваючих, ніж раніше. Але це дурниця, адже у коронавірусу немає в’їзної візи у місто Рішон, так що небезпеки зараження немає. Головне не переступити через невидиму межу між містами, інакше потрапите на пісок Бат Яма і вас оштрафують за порушення карантину», – пише користувач Facebook.

11______..._-_alexander_lapshin_-_google_chrome

Світ збожеволів і серйозно вражений коронавірусом головного мозку.

До відома, 17 червня в Ізраїлі зафіксували рекордно високу кількість заражень Covid-19 з кінця квітня.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: