Британські медики розповіли про стан здоров'я отруєних Скрипалів

Британські медики розповіли про стан здоров'я отруєних Скрипалів
Сергій Скрипаль з донькою

Лікарі розповіли про стан здоров'я отруєного російського екс-шпигуна Сергія Скрипаля та його доньки

Стан отруєного російського екс-шпигуна Сергія Скрипаля залишається критичним, але стабільним. Його донька Юлія у стабільному стані. Про це йдеться у повідомленні південно-західного підрозділу Національної служби охорони здоров'я Англії.

«Після інциденту в Солсбері 4 березня два пацієнта залишаються в районній лікарні Солсбері, чоловік у віці за 60 років і жінка у віці за 30 років. Чоловік залишається у критичному, але стабільному стані в реанімації після зіткнення з нервово-паралітичною речовиною. Жінка у стабільному стані», – йдеться у повідомленні.

Раніше медики повідомляли, що отруйна речовина, якою були отруєні російський екс-шпигун Сергій Скрипаль та його донька, могла призвести до серйозних пошкоджень у їхньому мозку.

Як відомо, 4 березня у британському Солсбері чоловіку і жінці стали погано в торговому центрі, після чого вони були шпиталізовані з серйозним отруєнням невідомою речовиною. Постраждалими виявилися російський розвідник Сергій Скрипаль, який був засуджений в РФ за шпіонаж на користь Великої Британії, та його донька.

Після того, у Великій Британії шпиталізували двох поліцейських, які займались розслідуванням отруєння екс-співробітника російської розвідки Сергія Скрипаля.

7 березня ЗМІ повідомили, що речовину, якою у Великій Британії, імовірно, отруїли Скрипаля, було використано під час штурму захопленого терористами театрального центру в Москві (Росія) на Дубровці в 2002 році. Це був газ «Новачок».

28 березня стало відомо, що Сергія Скрипаля та його доньку Юлію отруїли нервово-паралітичною речовиною в їхньому будинку в Солсбері.

29 березня Національна служба охорони здоров'я Великої Британії повідомила про поліпшення стану Юлії Скрипаль. Потім повідомлялося, що вона прийшла до тями та може говорити.

30 березня Юлія почала самостійно їсти та пити.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: