Кім Чен Ин зустрів делегацію Південної Кореї

Кім Чен Ин зустрів делегацію Південної Кореї
Кім Чен Ин

У планах зустрічі - обговорити нормалізацію ситуації на Корейському півострові у питанні денуклерізації

Лідер Корейської Народно-Демократичної Республіки Кім Чен Ин вперше з початку свого правління у 2011 році зустрівся з офіційними чиновниками з Південної Кореї, які прибули до Пхеньяну. Про це повідомляє видання Yonhap.

Зазначається, що до складу південнокорейської делегації входять 10 високопоставлених південнокорейських чиновників, у тому числі керівник Національної розвідувальної служби і радник президента з національної безпеки.

«На даний момент Кім Чен Ин влаштовує обід для спеціальних посланців», - йдеться в повідомленні видання.

Раніше повідомлялося, що керівник делегації напередодні відльоту заявив про те, що вони передадуть побажання Мун Чже Іна щодо нормалізації ситуації на Корейському півострові через денуклерізацію. Делегація Республіки Корея буде говорити із представниками КНДР щодо можливості початку прямого діалогу між Вашингтоном і Пхеньяном щодо цього питання.

Нагадаємо, адміністрація президента США оголосила про рішення запровадити додаткові санкції проти Пхеньяна. Президент США Дональд Трамп заявив, що санкції, наразі запроваджені проти КНДР, є найпотужнішими обмежувальними заходами, які Вашингтон будь-коли застосовував проти іноземної держави.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: