Манафорту цього тижня можуть оголосити нові звинувачення

Манафорту цього тижня можуть оголосити нові звинувачення
Пол Манафорт

Планується, що під час судового засідання Манафорту зачитають нові звинувачення у тиску на свідків

Суддя Окружного суду Вашингтона призначила на 15 червня засідання у справі Пола Манафорта. Під час нього оголосять додаткові звинувачення проти нього у тиску на свідків.

Про це повідомляє Reuters.

«Суддя Емі Берман Джексон, яка головує у кримінальній справі щодо Манафорта у федеральному суді у Вашингтоні, штат Каліфорнія, встановила, що нове притягнення до суду збігається з попередньо запланованим слуханням стосовно того, чи слід скасувати умови застави для Манафорта після звинувачень у тиску на свідків», - інформує видання.

Планується, що під час судового засідання Манафорту зачитають нові звинувачення у тиску на свідків, висунуті спецпрокурором Робертом Мюллером.

У червні стало відомо, що Манафорт намагався вплинути на свідків у його справі.

До слова, громадянин України і Росії Костянтин Килимник став відповідачем у справі, яку розслідує спецпрокурор Робет Мюллер проти екс-голови виборчого штабу Трампа та колишнього політтехнолога Януковича Пола Манафорта. Справа стосується зв'язків Манафорта з Росією, зокрема її Головним розвідувальним управлінням.

Нещодавно суд відмовився зняти з Манафорта звинувачення в дачі неправдивих свідчень.

Читайте також переклад статті The New York Times: Україна заморозила справу, де фігурує Манафорт, аби не дратувати Трампа

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: