Мародери спустошують автосалони в США

Мародери спустошують автосалони в США

Угон машин з автосалону Chevrolet потрапив на відео

Поліція Сент-Луїса, штат Міссурі, опублікувала кадри з камер спостереження, які зафіксували з декількох ракурсів викрадення автомобілів з салону Chevrolet - позашляховика Tahoe і спорткара Corvette.

Це далеко не перше подібне пограбування на тлі масових протестів проти расизму, викликаних вбивством поліцейськими афроамериканця Джорджа Флойда.

На цей раз мародери увірвалися в дилерський центр Don Brown Chevrolet. Камера в офісі зафіксувала, як група людей проникла в будівлю і обшарила столи на предмет ключів від автомобілів, виставлених в залі. В об'єктив іншої камери потрапили викрадачі, які зламали і вивезли з приміщення позашляховик Tahoe вартістю близько 50 тисяч доларів (3,4 мільйона рублів) і спорткара Corvette, ціна якого трохи вище.

Поліція вже розшукує чоловіків, що потрапили на відео.

Нагадаємо, Джорд Флойд був затриманий 25 травня після того, як продавець супермаркету запідозрив, що чоловік розплатився з ним підробленою купюрою. Один з поліцейських притиснув шию 46-річного афроамериканця до бетону коліном. При цьому затриманий намагався сказати, що не може дихати. Наступного дня чорношкірий чоловік помер.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: