Наслідки карантину: ексміністерку МЗС, яку видавав заміж Путін, побив чоловік

Наслідки карантину: ексміністерку МЗС, яку видавав заміж Путін, побив чоловік

Ексміністр закордонних справ Австрії  Карін Кнайссль та її чоловік Вольфганг Майлінгер

Чоловіку Карін Кнайссль тепер заборонено наближатися до дружини

Ексміністр закордонних справ Австрії (2017-2019) Карін Кнайссль написала заяву в поліцію на свого чоловіка, який вдарив її під час сварки.

Про це повідомляє видання Kronen Zeitung.

«Криза, спричинена коронавірусом, провокує насильство. Постраждала і колишній міністр закордонних справ Австрії Карін Кнайссль, яка викликала поліцію через домашнє насильство. Тепер її чоловіку заборонили наближатися до неї», – йдеться у повідомленні.

Карін Кнайссль викликала поліцію на міні-ферму на півдні Нижньої Австрії, де вона проживала з чоловіком Вольфгангом Майлінгером. Поліція встановила, що між подружжям, які уклали шлюб понад півтора року тому, сталася сварка, під час якої 55-річна Кнайссль почала бити руками в груди свого чоловіка, який її образив. У відповідь чоловік двічі вдарив її по обличчю долонею.

Вольфганг Майлінгер підтвердив поліції розповідь дружини, проте зазначив, що не збирався її бити, а хотів лише заспокоїти. Тепер йому заборонено наближатися до дружини.

Карін Кнайссль станцювала з Путіним на своєму весілліКарін Кнайссль станцювала з Путіним на своєму весіллі

Нагадаємо, 18 серпня 2018 року 53-річна міністр закордонних справ Австрії Карін Кнайсль вийшла заміж за 65-річного бізнесмена Вольфганга Майлінгера. На весіллі був присутній президент Росії Володимир Путін.

Кнайссль станцювала з Путіним на своєму весіллі, викликавши хвилю критики у місцевих медіа, які звинуватили її у підриві політики ЄС щодо Росії.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: