Названо нову дату виходу Британії з Євросоюзу

Названо нову дату виходу Британії з Євросоюзу

Раніше початково Brexit було заплановано на 29 березня 2019 року

Євродепутат від польської партії «Право і справедливість» Ришард Чарнецький заявив, що Британія вийде з ЄС (Brexit) на 9 місяців пізніше, ніж планувалося. Про це повідомляє «Польське радіо».

Чарнецький заявив, що має достовірну інформацію про дату остаточного «розлучення» Великобританії з Євросоюзом, але це не означає, що британські євродепутати зможуть брати участь у цьогорічних виборах до Європарламенту.

«Я думаю що з боку Європейського Союзу рішення вже прийнято. І Лондон про це вже знає. Переговори буде продовжено на 9 місяців, тобто вони триватимуть до кінця 2019 року. Велика Британія формально буде членом ЄС довше на три квартали. Великобританія вийде з Євросоюзу, ймовірно, 1 січня 2020 року. Я володію такою інформацією і нею ділюся з вам», - заявив він.

Нагадаємо, початково Brexit було заплановано на 29 березня 2019 року.

Зазначимо, що раніше парламент Британії відхилив поправку щодо відтермінування Brexit.

Крім того міністр юстиції ФРН Катаріна Барлі заявила, що вона розчарована планом «Б», який запропонувала очільниця британського уряду Тереза Мей щодо виходу із ЄС.

Нагадаємо, парламент Великої Британії не зміг проголосувати за відставку прем'єр-міністра Терези Мей після того, як напередодні не підтримав її план щодо виходу Британії із Євросоюзу.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: