Одіозний російський співак заступився за теорію плоскої Землі (відео)

Одіозний російський співак заступився за теорію плоскої Землі (відео)
Російський співак Юрій Лоза заступився за теорію плоскої Землі

Адепти Товариства плоскої Землі вважають, що планета Земля – це плоский диск

Російський співак Юрій Лоза заступився за теорію плоскої Землі. Він навів чотири «аргументи» на підтримку теорії в бесіді з журналістами.

Лоза є прихильником теорії плоскої Землі. За його словами, основні доводи він почерпнув у книзі Еріка Дюбе «200 доказів того, що Земля не куля». Музикант зазначив, що він знаходить підтвердження теорії у власному житті.

kruglaia_zemlia_t_650x433

Лоза пояснив, що у геодезистів немає такого поняття як кругла Земля, в чому він переконався під час навчання на географічному факультеті в Казахському державному університеті. «Всі ці формули геодезичні, коли ви берете з якоїсь точки знімаєте показання якісь, по формулі обчислюєте відстань, і ніхто не бере поправки на круглу Землю», – зазначив Лоза.

Також музикант заявив, що моряки ніколи не користуються глобусом. Йому розповів це тесть, який «провів» в морі 32 роки. «У жодній компанії не стоїть глобус. Жоден капітан в світі не розраховує свій маршрут, якісь там по фарватеру свої рухи по глобусу – тільки за картками плоскої Землі. Тому що, якщо плисти по глобусу, то попливеш невідомо куди», – навів другий аргумент Лоза.

Він також додав, що літаки літають тільки по прямій і тільки в північній півкулі, «як ніби летять по плоскій землі». Ще одним доказом музикант вважає той факт, що на всіх новітніх навігаційних інтернет-ресурсах немає переміщень літаків і кораблів в Південній півкулі.

Останнім аргументом, на думку Лози, можна вважати клімат на полюсах. Він заявив, що в разі, якби Земля мала круглу форму, середньорічна температура на Північному і Південному полюсах не могла б відрізнятися на 20 градусів. За його словами, такого не може бути, «якщо Земля рівновіддалена від Сонця в звичайній версії».

Адепти Товариства плоскої Землі вважають, що планета Земля – це плоский диск.

Час від часу Лоза потрапляє у різні скандали через свої висловлювання. 

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: