Путін та рука. Диктатор дивно поводився під час доповіді Шойгу (відео)

Путін та рука. Диктатор дивно поводився під час доповіді Шойгу (відео)
Путін у неприродній позі схопився за стіл під час зустріч із Шойгу. Соцмережі припускають, що кремлівський диктатор страждає на хворобу Паркінсона
фото: скріншот

Володимир Путін несподівано схопився за стіл під час зустрічі із міністром оборони Росії Сергієм Шойгу і увесь час не відпускав стільницю

Поведінка хазяїна Кремля під час сьогоднішньої зустрічі із Шойгу викликала питання щодо стану здоров’я російського диктатора. Відеозапис зустрічі Путіна з міністром оборони оприлюднив кремлівський Telegram-канал RIA_Kremlinpool.

На відео помітно, що президент Росії, вислуховуючи доповідь міністра, постійно тримається правою рукою за стіл, буквально не відпускаючи стільницю.

У соцмережах українці звернули увагу на цей жест російського диктатора, а також на його неприродну позу, зробивши кілька припущень.

Користувачі Facebook припускають, що Путін страждає на хворобу Паркінсона (тремтливий параліч): «При Паркінсоні тремор. Так він фіксує руку, щоб не смикалася».

Також питання викликала і поведінка президента Росії біля труни з тілом Володимира Жириновського, який нещодавно помер від наслідків коронавірусу.

.png_20

.png_21

Інавгурація-2004 (дивитися з 2:49):

Інавгурація-2012:

Втім, частина дописувачів упевнена, що це відео взагалі фейкове.

У обговорені також був згаданий радянський кінофільм про Другу світову війну «Звільнення», де інший диктатор, фюрер Німеччини Адольф Гітлер у одному з кадрів також тримався рукою за стільницю.

.png_22

Нагадаємо, згідно із журналістським розслідуванням, Путін постійно возить із собою купу лікарів, серед яких є спеціаліст із онкологічних захворювань, а також отоларинголог, аби оперативно виявити можливі проблеми із щитовидною залозою у кремлівського диктатора.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: