Патріарх Кирило заявив, що віряни зможуть проходити крізь стіни

Патріарх Кирило заявив, що віряни зможуть проходити крізь стіни
Патріарх Кирило вважає, що думки християни мають спрямовувати за межі людського життя
Фото: patriarchia.ru

Тіла християн не підкорятимуться законам фізики і отримають можливості, як у Ісуса Христа, запевнив священнослужитель

Патріарх Московський і всієї Русі Кирило під час проповіді на Вознесіння заявив, що віряни зможуть проходити крізь стіни і миттєво переміщуватися у просторі після другого пришестя Господа. Про це повідомили Daily Storm.

За словами предстоятеля Російської православної церкви, тіла християн не підкорятимуться законам фізики і отримають можливості, що були у Ісуса Христа.

«Ті, хто помер, воскреснуть зі своїми тілами, а у тих, хто буде жити до останнього моменту людської історії, зміняться тілеса. І це будуть вже інші тіла – тіла реальні, але подібні до того, яке мав Спаситель після свого воскресіння», – сказав патріарх.

«Ось така дійсно велика таємниця, за словом апостола Павла, відкривається нам у сьогоднішньому спогаді про Вознесіння Господа і Спасителя», – додав священнослужитель після літургії в храмі святого благовірного князя Олександра Невського біля Передєлкіно.

Він зазначив, що думки християни мають спрямовувати за межі людського життя.

«Ми повинні мати на увазі вічну перспективу, а хто обмежується лише земними цілями, програє безповоротно», – сказав патріарх Кирило.

Раніше патріарх Московський і всієї Русі Кирило провіз чудотворну ікону Богородиці вулицями Москви на «Мерседесі» з мигалками та кортежем супроводу, й також помолився за перемогу над коронавірусом.

Також Московський патріархат оголосив своїх батюшок лікарями і відмовився закривати церкви.

Під час епідемії коронавірусу у Києві люди зібралися на богослужіння у Московській церкві. Віряни стояли на вулиці, не дотримуючись дистанції. Батьки вивели дітей на дитячий майданчик, що розташований поруч із церквою.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: