Президенту США надіслали уламок Берлінського муру

Президенту США надіслали уламок Берлінського муру

2,7-тонний уламок Берлінської стіни доставили до Білого дому

Група берлінських активістів надіслала президенту США уламок Берлінської стіни до 30-річчя падіння муру, нагадавши про те, що США допомагали будувати світ без стін.

Про це інформує Newsweek.

«Група активістів з Берліну надіслала Дональду Трампу шматок стіни, що розділяла Схід та Захід протягом майже трьох десятиліть, на знак протесту проти планів президента щодо південного кордону США», – йдеться у повідомленні. 2,7-тонний уламок Берлінської стіни доставили до Білого дому в рамках ініціативи «Стіна проти стін» берлінської некомерційної групи Die Offene Gesellschaft («Відкрите суспільство»).

Підписаний мешканцями Берліна уламок стіни містить текст, у якому зазначається, що «жодна стіна не існує вічно». Уламок стіни транспортували до Вашингтона за рахунок приватних пожертв.

«Ми хотіли б передати вам один з шматків поваленої Берлінської стіни, щоб відзначити відданість Сполучених Штатів ідеї будувати світ без стін», – написано на уламку. Також наголошується, що США впродовж років робили все, аби допомогти зруйнувати Берлінську стіну.

Нагадаємо, у Німеччині відбулися урочистості на честь 30-річчя падіння Берлінської стіни.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: