Путін нагородив орденом сестру відомої пропагандистки

Путін нагородив орденом сестру відомої пропагандистки
Путін жалував орден сестрі Маргарити Симоньян
фото з відкритих джерел

Згідно з указом, жінка багато років «сумлінно працювала» на ниві індивідуального підприємництва

Російський диктатор Володимир Путін нагородив орденом Дружби приватну підприємицю Алісу Симоньян – сестру пропагандистки Маргарити Симоньян.

Згідно з указом, вона багато років «сумлінно працювала» на ниві індивідуального підприємництва і досягла у цьому «трудових успіхів».

Як повідомляють російські ЗМІ, насправді про нагородження Симоньян наприкінці 2021 року клопотала міська дума Краснодара, причому в напівсекретному режимі: відповідна інформація містилася в архівованому файлі на сайті парламенту.

Діяльність Симоньян, яка працювала піарницею на будівництві Кримського мосту (радником зі зв'язків з громадськістю гендиректора ТОВ «Будгазмонтаж» друга Путіна Аркадія Ротенберга), не підходить під критерії нагородження орденом Дружби. Не вказано необхідну підставу і в нинішньому президентському указі.

Нагадаємо, російська пропагандистка Маргарита Симоньян мало не сміється, уявляючи українські міста, які з приходом рашистів стануть «ще краще».

До слова, запроданка Кремля не згадала про понівечений Маріуполь, який знищили росіяни, проте на місті й досі одні руїни. Те, що не встигли розбомбити російські ракети, руйнують російські «будівельники»: московські забудовники знищують вцілілі будинки Маріуполя.

Нагадаємо, що напередодні Симоньян відкрила таємницю, чому не змогла вирости нормальною

Читайте також: Російські пропагандисти так само винні у розпалюванні війни, як і Путін

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: