Розробники назвали цікаві можливості Viber, про які багато хто не знає

Розробники назвали цікаві можливості Viber, про які багато хто не знає
Розробники компанії Rakuten постійно вдосконалюють свій месенджер Viber

Ці нововведення роблять дану програму цікавіше і зручніше

Розробники компанії Rakuten постійно вдосконалюють свій месенджер Viber, додаючи в нього нові можливості, проте багато користувачів про них навіть не здогадуються. Однак ці самі нововведення, часом, роблять дану програму куди цікавіше і зручніше виробів конкурентів.

Наприклад, ви знали про те, що в Viber можна створювати власні стікери і картинки, а не вибирати з вже наявних? При цьому така можливість існує – потрібно лише зайти в магазин стікерів і скористатися послугою «Створення стікерів». Там ви можете показати всю свою винахідливість, створюючи анімоване зображення за допомогою величезної кількості інструментів. Крім цього можна допрацьовувати вже наявні «дудли» прямо в режимі реального часу, коли відбувається переписка. Дану можливість надає інструмент Doodle this Photo.

Багато людей собі встановлюють Telegram за те, що в їх мессенджере можна видаляти повідомлення і у себе, і у співрозмовника. Однак ця функція реалізована і в Viber – потрібно просто клікнути по повідомленням і вибрати пункт «Видалити для всіх». Але в даному месенджері також можна працювати з групами. Наприклад, створювати опитування з варіантами відповідей, кидаючи їх у групові чати. Ще можна створювати секретні бесіди, налаштовуючи їх під себе. Наприклад, натиснувши на меню і вибравши функцію «Відкрити секретний чат зараз», можна налаштувати бесіду таким чином, щоб всі повідомлення в ній автоматично віддалялися через годину.

Ще можна налаштовувати програму під себе. Наприклад, якщо прибрати прапорець з функції «Поділитися онлайн-статусом», то ви станете невидимим для всіх співрозмовників. А щоб вас не відривали від відпочинку постійні повідомлення, що приходять в певній групі, можна активувати Smart Notifications, ця функцію буде позначати прийшли поспіль повідомлення, як одне.

Джерело Gsminfo

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: