Суд у США переніс розгляд справи Манафорта на 31 липня

Суд у США переніс розгляд справи Манафорта на 31 липня
Пол Манафорт

Рішення було прийнято після того, як захист Манафорта попросив більше часу для вивчення матеріалів справи

Окружний суд США прийняв рішення перенести на 31 липня слухання в справі про банківські та податкові махінації колишнього глави передвиборного штабу Дональда Трампа Пола Манафорта.

Рішення було прийнято після того, як захист Манафорта попросив більше часу для вивчення матеріалів справи, пише USA Today.

Адвокат Кевін Даунінг повідомив також, що велика частина документів пов'язана з помічником Манафорта Ріком Гейтсом, який раніше визнав свою провину.

«Це сама серцевина справи. Я впевнений, що нам дуже важливо поглянути на ці папери перед початком суду», - заявив адвокат Манафорта.

Напередодні стало відомо, що федеральний суддя надав імунітет від судового переслідування п'ятьом свідкам у справі Манафорта.

Раніше спецпрокурор США оприлюднив список із 500 речових доказів у справі Манафорта.

Також з’явилась інформація, що у в’язниці до Манафорта ставились як до VIP засудженого. У камері він мав доступ до електронної пошти, мобільного телефону, в нього був приватний простір та приватна ванна кімната

Нагадаємо, 10 липня Манафорта перевели із в'язниці у сільській місцевості в штаті Вірджинія до іншої, яка ближча до Вашингтона.

Раніше адвокат Манафорта повідомляв, що його підзахисний утримується в одиночній тюремній камері 23 години на добу, щоб гарантувати його безпеку.

Манафорт знаходиться у VIP-секторі Північної в'язниці штату Північна Вірджинія. Його адвокат стверджує, що утримання Манафорта «суворе» і є «обурливим порушенням громадянських свобод» його клієнта.

Як відомо, суд у Вашингтоні 15 червня відправив колишнього керівника виборчої кампанії Дональда Трампа Пола Манафорта за грати за порушення умов перебування під домашнім арештом.

За інформацією ЗМІ, Манафорт перебуває під вартою у камері для «важливих в'язнів».

Нагадаємо, спецпрокурор США Роберт Мюллер оприлюднив документи, що підтверджують факт того, що Пол Манафорт здійснював лобістську кампанію на користь колишнього президента України Віктора Януковича в США без реєстрації в якості іноземного агента.

Раніше федеральна суддя США Емі Берман Джексон наказала спеціальному прокурору Роберту Мюллеру назвати усіх осіб та організації, які на думку слідства були задіяні у лобістській кампанії Пола Манафорта на користь Партії регіонів та тодішньої влади України.

У червні стало відомо, що Манафорт намагався вплинути на свідків у його справі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: