Манафорт має в ізоляторі ванну кімнату, телефон, ноутбук і робочий кабінет

Манафорт має в ізоляторі ванну кімнату, телефон, ноутбук і робочий кабінет
Пол Манафорт

За останні три тижні Пол Манафорт здійснив близько 100 дзвінків адвокатам і ще 200 - іншим особам

Колишньому главі передвиборного штабу президента США Дональда Трампа Полу Манафорту створено комфортні умови утримання в центрі попереднього ув'язнення в Александрії (штат Вірджинія).

Про це повідомляє CNN з посиланням на заяву команди спецпрокурора США Роберта Мюллера.

Відзначається, що Манафорт має в розпорядженні власну ванну кімнату, телефон, ноутбук і навіть робочий кабінет.

«Під час телефонних дзвінків, які відстежуюються (керівництвом центру - ред.), Манафорт згадав, що до нього ставляться як до VIP-персони», - йдеться в повідомленні телеканалу.

За інформацією агентства Bloomberg, Манафорту виділена «дуже велика кімната».

За словами Мюллера, в робочому кабінеті Манафорт щодня проводить переговори з адвокатами з 8:30 до 10:00. За останні три тижні Пол Манафорт здійснив близько 100 дзвінків адвокатам і ще 200 - іншим особам. Крім цього, він передає листи через свою адвокатську команду.

Нагадаємо, 10 липня Манафорта перевели із в'язниці у сільській місцевості в штаті Вірджинія до іншої, яка ближча до Вашингтона.

Раніше адвокат Манафорта повідомляв, що його підзахисний утримується в одиночній тюремній камері 23 години на добу, щоб гарантувати його безпеку.

Манафорт знаходиться у VIP-секторі Північної в'язниці штату Північна Вірджинія. Його адвокат стверджує, що утримання Манафорта «суворе» і є «обурливим порушенням громадянських свобод» його клієнта.

Як відомо, суд у Вашингтоні 15 червня відправив колишнього керівника виборчої кампанії Дональда Трампа Пола Манафорта за грати за порушення умов перебування під домашнім арештом.

За інформацією ЗМІ, Манафорт перебуває під вартою у камері для «важливих в'язнів».

Нагадаємо, спецпрокурор США Роберт Мюллер оприлюднив документи, що підтверджують факт того, що Пол Манафорт здійснював лобістську кампанію на користь колишнього президента України Віктора Януковича в США без реєстрації в якості іноземного агента.

Раніше федеральна суддя США Емі Берман Джексон наказала спеціальному прокурору Роберту Мюллеру назвати усіх осіб та організації, які на думку слідства були задіяні у лобістській кампанії Пола Манафорта на користь Партії регіонів та тодішньої влади України.

У червні стало відомо, що Манафорт намагався вплинути на свідків у його справі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: