Суд у США призначив дату вироку для Манафорта

Суд у США призначив дату вироку для Манафорта
Пол Манафорт

Адвокат поскаржився у суді, що «зараз є серйозні проблеми з здоров'ям пана Манафорта»

Окружний суддя США призначив дату вироку для колишнього глави виборчої кампанії Дональда Трампа Пола Манафорта на 8 лютого 2019 року. Суд планує винести вирок щодо Манафорта у рамках першого судового процесу, де його звинувачують у банківському шахрайстві та ухилянні від сплати податків.

Про це повідомляє The Washington Post.

Cуддя окружного суду Александрії (штат Вірджинія) Томас Елліс у п'ятницю за клопотанням прокуратури зняв 10 звинувачень проти Манафорта.Але обвинувачення матиме право відновити їх пізніше. 

Суддя також відмовився чекати, поки Манафорт закінчить співпрацю зі спецпрокурором Мюллером, який веде розслідування щодо втручання РФ у американські вибори президента в 2016 році.

Видання пише, що 69-річний Манафорт на судове засідання у п'ятницю з'явився у інвалідному візку і не вставав, коли суддя Елліс говорив з ним.

Адвокат поскаржився у суді, що «зараз є серйозні проблеми з здоров'ям пана Манафорта, які спричинені його перебуванням у в'язниці».

Напередодні суд штату Вірджинія зобов'язав Манафорта приходити на слухання в тюремній робі.

Раніше повідомлялося, що команда спецпрокурора Мюллера конфісковує квартиру Манафорта у Trump Tower.

Як повідомляв «Главком», присяжні визнали Манафорта винним за вісьмома з 18 пунктів обвинувачення.

Президент США Дональд Трамп назвав «дуже сумним» вердикт у справі колишнього керівника його передвиборчого штабу Пола Манафорта.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: