Трамп назвав силу єдиним способом зупинити заворушення в США

Трамп назвав силу єдиним способом зупинити заворушення в США
Трамп назвав силу єдиним способом зупинити заворушення в США

Останні три місяці в Портленді щовечора проходять акції протесту проти расової несправедливості і жорстокого поводження поліції з представниками меншин

Припинити безлади в американських містах, де керівництвом є демократи, можна тільки силою.

Про це президент США Дональд Трамп написав у Twitter.

«Єдиний спосіб зупинити насильство в містах із високим рівнем злочинності, керованих демократами, — це сила!», — заявив він.

Президент також розкритикував мера-демократа Портленда Теда Уілера за бездіяльність під час протестів у його місті.

«Тед Уілер, божевільний леворадікал, бездіяльний мер Портленда, демократ, який спостерігає за масштабною загибеллю і руйнуванням свого міста під час свого перебування на посаді, вважає, що ця злочинна ситуація повинна тривати вічно. Неправильно!», — написав Трамп.

За словами американського лідера, жителі Портленда і інших міст США бажають «закону і порядку», чого не можуть їм забезпечити керівники-прихильники Демократичної партії.

Поліція Портленда раніше повідомляла, що під час заворушень в місті 29 серпня загинула одна людина.

За даними ЗМІ, в місті відбулися зіткнення між прихильниками Трампа і активістами руху Black Lives Matter. Унаслідок стрілянини загинув чоловік.

Останні три місяці в Портленді щовечора проходять акції протесту проти расової несправедливості і жорстокого поводження поліції з представниками меншин.

Масштабні протести проти расової нерівності спалахнули по всій території США після того, як в кінці травня 46-річний афроамериканець Джордж Флойд загинув у Міннеаполісі після застосування поліцейським задушливого прийому.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: