У Білому домі назвали умови зустрічі Трампа з Кім Чен Ином

У Білому домі назвали умови зустрічі Трампа з Кім Чен Ином
Лідер Північної Кореї Кім Чен Ин

США не підуть на поступки перед КНДР

Зустріч президента США Дональда Трампа і лідера Північної Кореї Кім Чен Ина можлива тільки за умови «конкретних кроків» з боку Пхеньяна.

Про це повідомила офіційний представник Білого дому Сара Сандерс.

За її словами, зустрічі не буде, «поки ми не побачимо конкретних дій, які відповідають заявам і риториці Північної Кореї», пише Politico.

Представник Білого дому зазначила, що Північна Корея повинна виконати свої обіцянки щодо денуклеаризації.

«Давайте не забувати, що північнокорейці пообіцяли звільнитися від ядерної зброї. Вони пообіцяли припинити випробування ядерної і ракетної зброї, і вони визнали, що ми продовжимо наші військові навчання», - сказала Сандерс на брифінгу.

Вона наголосила, що США не підуть на поступки перед КНДР і продовжать політику максимального тиску, незважаючи на видиму відлигу в дипломатичних відносинах.

Точна дата і місце зустрічі Дональда Трампа і Кім Чен Ина ще невідомі. За всю історію жоден президент США не зустрічався з лідерами КНДР.

Як повідомляв «Главком», Трамп прийняв пропозицію Кім Чен Ина провести зустріч.

Декілька днів тому США ввели санкції проти влади Північної Кореї за вбивство Кім Чон Нама, брата лідера КНДР Кім Чен Ина.

В лютому 2017 року адміністрація президента США оголосила про рішення запровадити додаткові санкції проти Пхеньяна. Президент США Дональд Трамп заявив, що санкції, наразі запроваджені проти КНДР, є найпотужнішими обмежувальними заходами, які Вашингтон будь-коли застосовував проти іноземної держави.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: