У Франції повідомили про понад 14 тисяч жертв Covid-19

У Франції повідомили про понад 14 тисяч жертв Covid-19
Впродовж останніх 24 годин лише в лікарнях жертвами Covid-19 стали 315 осіб, що трохи менше, ніж днем раніше 

Франція посідає четверте місце у світі за кількістю офіційно підтверджених випадків інфікування коронавірусом

З початку березня в лікарнях, будинках для людей похилого віку та центрах догляду за хворими у Франції від спричиненої коронавірусом хвороби Covid-19 померли 14 393 особи.

Відповідні дані оприлюднило в неділю ввечері, 12 квітня, міністерство охорони здоров'я країни.

Відповідно до офіційної інформації, впродовж останніх 24 годин лише в лікарнях жертвами Covid-19 стали 315 осіб, що трохи менше, ніж днем раніше (353). Так само вже четвертий день поспіль незначно скорочується кількість людей, котрі через Covid-19 опинилися у відділеннях інтенсивної терапії, йдеться в повідомленні.

«Ці дані підтверджують, що епідемія в нашій країні досить інтенсивна й надалі спричиняє багато страждань», - зазначається в заяві пресслужби МОЗ Франції.

Однак радикальні заходи для стримування подальшого поширення епідемії починають давати ефект, переконані у відомстві.

У Франції тільки в центрах догляду за хворими та людьми з інвалідністю й у будинках для людей похилого віку нарахували не менше 5140 випадків смерті від Covid-19, що становить більше третини числа жертв цієї хвороби у країні. За даними влади, 24% пацієнтів у відділеннях реанімації та інтенсивної терапії віком до 60 років. З початку епідемії близько 27,2 тисячі осіб виписали з лікарень, а ще десятки тисяч змогли одужати без госпіталізації.

Тим часом, за даними університету Джонса Хопкінса, який веде статистику хворих на коронавірус, у Франції зафіксовано 113,6 тисячі випадків зараження. Тепер Франція посідає четверте місце у світі за кількістю офіційно підтверджених випадків інфікування коронавірусом після США, Іспанії та Італії.

До слова, у неділю в Італії зареєстровано найнижчий за три тижні показник смертності від Covid-19.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: