У Кувейті та Катарі саджатимуть до в'язниці людей, які не носять захисну маску

У Кувейті та Катарі саджатимуть до в'язниці людей, які не носять захисну маску

Поліція Кувейту стежить за дотриманням карантину

У Кувейті всім, кого зловлять без маски, загрожує до трьох місяців в'язниці, в Катарі – максимум три роки

Влада Кувейту і Катару вирішила саджати у в'язницю або виписувати штрафи на тисячі доларів людям, які будуть упіймані без захисної маски від коронавірусу.

Про це повідомляє Reuters.

Міністерство охорони здоров'я Кувейту заявило, що кожному, кого зловлять без маски, загрожує до трьох місяців в'язниці. Водночас державне телебачення Катару повідомило, що максимальний термін покарання за таке порушення карантину складе три роки.

У Кувейті максимальний штраф за відсутність маски - 5 тис. динарів (16 тис. 200 дол.), а в Катарі - 200 тис. ріалів (55 тис. дол.).

В шести країнах Перської затоки зареєстровано понад 137 тис. 400 випадків інфікування і 693 випадки смерті від коронавірусу.

Саудівська Аравія із населенням близько 30 мільйонів чоловік має найбільший показник захворюваності – понад 54 тис. 700 інфікованих і 312 померлих.

Катар, з населенням близько 2,8 мільйона осіб, посідає друге місце за кількістю інфікувань у регіоні - понад 32 тис. 600 осіб. У цій країні від Covid-19 померли 15 осіб.

Нагадаємо, у Всесвітній організації охорони здоров’я вважають, що регулярне носіння захисних масок або інших засобів захисту обличчя незабаром стане новою нормою життя.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: