У Москві чемпіон Росії з боксу зламав ніс співробітникові Росгвардії

У Москві чемпіон Росії з боксу зламав ніс співробітникові Росгвардії

Під час обшуку у боксера виявили згорток трохи менше грама з невідомою речовиною (за попередніми даними це був кокаїн)

У неділю, 2 лютого, стало відомо, що чемпіон Росії з боксу в напівважкій вазі (до 81 кг) і учасник Чемпіонату світу 2019 року Георгій Кушіташвілі напав на співробітника Росгвардії. Про це повідомляє Telegram-канал Baza.

Повідомляється, що вночі співробітники Росгвардії помітили, як Кушіташвілі і його друг Овік Оганнісян приїхали на таксі і швидко зайшли в під'їзд будинку на набережній Фрунзе. Співробітники російських правоохоронних органів піднялися за спортсменами і помітили, як чоловіки забирають закладку. Оганнісян опору не чинив, а ось Кушіташвілі різко вдарив одного зі співробітників Росгвардії.

Зазначається, що чемпіон Росії з боксу зламав ніс росгвардійцю, а пізніше зізнався, що цілився в щелепу. Під час обшуку у боксера виявили  згорток трохи менше грама з невідомою речовиною (за попередніми даними це був кокаїн).

Крім статті за напад на співробітника Росгвардії, чемпіону Росії тепер загрожує і стаття за незаконне придбання, зберігання, перевезення, виготовлення та переробку наркотичних засобів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: