У Санкт-Петербурзі сталася масштабна пожежа на заводі, є жертви (відео)

У Санкт-Петербурзі сталася масштабна пожежа на заводі, є жертви (відео)
Наразі збитки завдані заводу через пожежу ще не встановлені
фото скріншот відео

Причина пожежі поки що не зрозуміла

У Санкт-Петербурзі (Росія) на тракторному заводі «Білорусь-МТЗ» сталася масштабна пожежа. Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

Пожежа охопила 420 квадратів. Попередньо відомо про дві жертви. Як зазначається, під час пожежі на тракторному заводі «Білорусь-МТЗ» у Санкт-Петербурзі загинуло двоє людей. Гендиректор підприємства Владислав Секержицький у розмові з журналістами пообіцяв допомогти сім'ям загиблих. Він зазначив, що причина пожежі поки що не зрозуміла. Секержицький також не став оцінювати збитки, заподіяні заводу внаслідок займання. З його слів, на місці працюють пожежники.

«Поки що складно говорити про збитки після пожежі та причини, тут ще працюють МНС, пожежники. Так, безумовно, сім'ям загиблих надамо допомогу. Один із них – співробітник підприємства, він у нас позаштатний, працював за договором підряду. Хто друга людина, поки сказати не можу, ймовірно, це жінка» , – зазначив Секержицький.

Раніше повідомлялося, що у Бєлгородській області (Росія)  3 січня, спалахнула масштабна пожежа. Інцидент стався у місті Новий Оскол. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: