У Великій Британії оголосили про пік захворюваності на коронавірус

У Великій Британії оголосили про пік захворюваності на коронавірус
На сьогодні у Британії зростання кількості підтверджених випадків зараження тримається на рівні 4-5 тис. на добу

У країні оголосили про широкомасштабне впровадження системи відстеження осіб, що заразилися коронавірусом

У Великій Британії оголосили про пік захворюваності на коронавірус. Про це заявив голова Міністерства охорони здоров’я Метт Хенкок.

За словами керівника МОЗ, у найближчому майбутньому уряд почне здійснювати нові заходи для боротьби з поширенням інфекції.

«Оскільки ми досягли піку і знижуємо число нових випадків зараження, буде розпочато широкомасштабне впровадження системи відстеження контактів (осіб, що заразилися новим коронавірусом). Ми готуємося представити новий мобільний додаток Національної системи охорони здоров'я для відстеження контактів. Зараз він знаходиться в процесі розробки», - зазначив Хенкок.

Нагадаємо, що ще минулого тижня головний санітарний лікар Англії Кріс Вітт заявив про те, що ймовірно країна вийшла на пік.

Директор центру доказової медицини Оксфордського університету професор Карл Хенеган вважає, що пік був подоланий ще два тижні тому, коли в статистиці Міністерства охорони здоров'я був зареєстрований максимальний добовий приріст числа смертей (980) і нових випадків зараження (8 681).

Зростання числа підтверджених випадків зараження тримається на рівні 4-5 тис. на добу.

Раніше повідомлялося, що карантин у Великій Британії буде продовжений, як мінімум, до 7 травня, про що заявив глава МЗС країни Домінік Рааб.

Також ми писали про смерть українця у Великій Британії від коронавірусу.

До відома, станом на ранок 22 квітня в світі зафіксовано 2 557 837 випадків коронавірусу, з них 695 262 особи одужали і 177 664 померли. Найбільше число інфікованих знаходяться в США (788 тисяч), Іспанії (204 тисячі), Італії (181 тисяча), Франції (156 тисяч) і Німеччині (147 тисяч).

     

     

     

    Коментарі — 0

    Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
    Іде завантаження...
    Показати більше коментарів
    Дата публікації новини: