В Естонії засудили російського шпигуна до 3,5 років в’язниці

В Естонії засудили російського шпигуна до 3,5 років в’язниці

ФСБ завербувала Козлова для таємного співробітництва, щоб, в тому числі, отримувати інформацію про будівлі, співробітників, транспортні засоби, техніку та режим прикордонної охорони

В Естонії повітовий суд естонського Тарту засудив до трьох з половиною років в'язниці естонця Дмитра Козлова за передачу РФ секретної інформації.

Про це повідомляє портал національного телерадіомовлення ERR з посиланням на щорічник «Поліції безпеки (КаПо), опублікований 12 квітня.

«Тартуський повітовий суд засудив до трьох з половиною років в'язниці агента Федеральної служби безпеки РФ (ФСБ) Дмитра Козлова», - йдеться в повідомленні.

Підозри Козлову було висунуто у листопаді минулого року. Оголошення вироку Тартуським повітовим судом відбулося 20 березня.

Згідно з обвинуваченням, ФСБ завербувала Козлова для таємного співробітництва, щоб, в тому числі, отримувати інформацію про будівлі, співробітників, транспортні засоби, техніку та режим прикордонної охорони, розташованих у зоні відповідальності Лиунаської префектури.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: