Вчені назвали продукт, який здатний спалити небезпечний для здоров'я жир на животі

Вчені назвали продукт, який здатний спалити небезпечний для здоров'я жир на животі
Названо продукт, здатний спалити небезпечний для здоров'я жир на животі
фото: Depositphotos

Полуниця допомагає позбутися вісцерального жиру, що викликає інфаркт

Спалити вісцеральний жир у районі живота, який може стати причиною інфаркту, допоможе полуниця, насичена великою кількістю клітковини. Про це повідомляє Daily Express.

У публікації наголошується, що цей тип жиру особливо небезпечний, тому що він виділяє небезпечні хімічні речовини, що підвищують ризик серцевого нападу. Він також є загрозою через те, що вісцеральний жир, на відміну від підшкірного, невидимий для ока. Він знаходиться глибоко у черевній порожнині. Вважається, що він є результатом гормонального дисбалансу та генетики.

За даними дослідників з медичного центру Wake Forest Baptist, розчинна клітковина, яка зазвичай складається з бета-глюкану та глюкоманнану, змішується з водою, утворюючи гелеподібну речовину, яка уповільнює швидкість, з якою шлунок вивільняє перетравлену їжу в кишечник. Тим самим вона допомагає позбутися вісцерального жиру.

Вчені підкреслили, що висока концентрація антоціаніну, амінокислоти, що знижує рівень шкідливого холестерину, міститься у полуниці.

До слова, експерти з компанії Eachnight.com розкрили секрети гарного сну, які використовуються британською королевою Єлизаветою II.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: