«Я чекаю від вас наказу!»: білоруський дільничний визнав Тихановську законно обраним президентом

«Я чекаю від вас наказу!»: білоруський дільничний визнав Тихановську законно обраним президентом
Дільничний у Білорусі заявив, що чекає наказу від Тихановської

Працівник правоохоронник органів Білорусі закликав міліцію «бути з народом»

Нинішній працівник міліції Білорусі закликає своїх колег до миру та визнає Світлану Тихановську єдиним законно обраним президентом. Відповідне відеозвернення опублікував білоруський канал NEXTA у своєму Twitter.

«Колеги, ми поклялися з вами захищати білоруський народ. Однак замість цього ми відстоюємо інтереси лише однієї людини, яка насильно захопила цю владу і тепер не має сміливості, аби зупинити кровопролиття, повернувши владу народу. Колеги, я закликаю вас зупинити це насильство і не направляти зброю на мирних беззбройних громадян»,  –  звернувся до міліціонерів один з працівників внутрішніх органів Білорусі.

«Я, Колос Іван Миколайович, є дісним співробітником органів внутрішніх справ і працюю на посаді дільничного інспектора міліції. В 2015-му році присягнув на вірність республіці Білорусь і її народу і я не звільняюся з органів внутрішніх справ, однак виконувати злочинні накази я не маю наміру»,  –  додав він.

«Тихановська Світлана Георгіївна, ви мій законно обраний президент і на даний момент я чекаю від вас наказу щодо захисту республіки Білорусь та її громадян. Колеги, я закликаю вас – будьте з народом»,  –  закликав білоруський дільничний.

Як раніше повідомляв «Главком», спецназівці Білорусі заявили, що не можуть пишатися місцем своєї служби, дивлячись на ситуацію в Мінську. На тлі протестів у Білорусі деякі спецназівці вирішили викинути в сміттєвий бак свою форму.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: