Головний російський фашист Дугін на місці смерті доньки (відео)

Головний російський фашист Дугін на місці смерті доньки (відео)
Шокований ідеолог рашизму Олександр Дугін був помічений на місце загибелі доньки
фото: скріншот

Ідеолог рашизму їхав слідом, зі знайомими

Очевидці вибуху, який убив Дар’ю Дугіна, зафільмували на місці інциденту її батька, відомого російського філософа, одного із ідеологів рашизму Олександра Дугіна. Відео з’явилося у соцмережах та месенджерах.

В коментарях до відеозапису користувачі нагадали, що в Україні від рук рашистських військових, дії яких виправдовував і підтримував Дугін, загинуло кількасот дітей. «Одна справа – закликати убивати людей, і зовсім інша – коли це торкнулося тебе самого», – так коментували появу Дугіна на місці загибелі 30-літньої доньки рашистського філософа.

Нагадаємо, сьогодні, у ніч з 20 на 21 серпня, під Москвою загинула донька одного із головних ідеологів «русского мира» Олександра Дугіна Дар’я

Машина, у якій їхала Дар’я Дугіна, вибухнула. Поліція відпрацьовує різні версії. Так, повідомлялося, що причиною вибуху міг бути газовий балон. Але експерти вважають, що їй у машину поклали саморобний вибуховий пристрій.

За наявною інформацією, Дугіна їхала з фестивалю у Підмосков’ї у автомобілі батька, який теж мав бути з нею. Але Олександр Дугін нібито в останній момент вирішив поїхати іншою автівкою.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: