Андрій Іллєнко Народний депутат України 7, 8 скликань

Що означає промова Путіна

Путін оголосив часткову мобілізацію
скріншот з відео

Ніхто в Росії не хоче реально воювати

Перше. Часткова мобілізація в мордорі триває вже давно. Зеків із зон та боржників мікрокредитів вже вигребли. Від того, що її оголосили «офіційно» – не зміниться взагалі нічого.

Друге. Кадрова армія РФ побита і деморалізована, у політичних та олігархічних колах паніка. Путін свою ставку зробив ще 24.02 і програв. Ясно, що він не визнає поразки і буде намагатись діяти так, ніби він ще щось контролює і має козирі. Але він не має козирів.

Третє. Насєлєніє РФ боїться мобілізації як вогню і не має жодної мотивації воювати. Навіть якщо оголосять тотальну мобілізацію – це нічого не змінить глобально у військовому сенсі. Бо мобілізовані мають бути мотивовані, треновані та забезпечені. Нічого цього нема і не буде. Мобілізація лише призведе до панічних настроїв у населення РФ з відповідними політичними та економічними наслідками.

Четверте. Ядерний шантаж очікуваний, але абсолютно порожній. Застосування ядерної зброї означатиме неминуче тотальне знищення РФ – одразу або в кілька ходів, але все одно дуже швидко.

П'яте. Для нас взагалі нічого не змінюється. Крім одного – ми усвідомлюємо, яка у ворога паніка і як він нас боїться.

Читайте також: Путін оголосив часткову мобілізацію
Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: