Борислав Береза Народний депутат 8 скликання

Чмоні чи все таки серйозна армія? Проти кого ми воюємо

Поразки рашистів відбувалися через те, що вони сильно недооцінювати нас і надто переоцінювали себе
фото з відкритих джерел

Дуже небезпечно недооцінювати ворога

Я зараз напишу один меседж, який не всі сприймуть. Нам час звикнути, що з нами воюють не чмоні, а серйозний ворог. Сильний ворог. Хитрий та підступний ворог. Він не завжди розумний, але він сильний. Той же ведмідь не може прочитати книгу і не розуміється на ядерній фізиці, але сил у нього достатньо. При цьому ведмедя можна завалити звичайною рогатиною.

Росіяни мають чимало хороших виконавців в армії. Якщо ви думаєте інакше, то ніколи не бачили, як працюють російські танкісти «двійками», не йшли з-під обстрілу і не бачили багато іншого. Так, чмоні у них є. І мобіки є. І звичайні урки є, яких використовують, як гарматне мсяо. Я не обмовився. Це навіть не м'ясо, а мсяо. Але в них є чимало і добре підготовлених військових – від снайперів, танкістів та льотчиків до спецназу та артилеристів. Це настав час визнати і зрозуміти, що ми не з чмонями воюємо, а з сильним і підлим ворогом. Але ми навчилися його перемагати.

А значить багатьом настав час зрозуміти який рівень наших воїнів, які яскраво двохсотять чемпіонів світу з танкового біатлону або командирів елітних десантних підрозділів РФ. Тим більше поваги до подвигу наших солдатів та офіцерів. Тим більше подяки нашим західним партнерам за техніку, якою ми спалюємо рашистські танки та БТРи, літаки та САУ, штаби та склади з БК. Тим більше усвідомлення рівня неймовірного опору українців, які зупинили та не втекли від російських військових.

Рашисти називають себе другою армією світу. Вони можуть називати себе, хоч першою, але вони не є такими. І українські військові це неодноразово довели. При цьому нам час перестати недооцінювати ворога і применшувати через це досягнення наших воїнів. Ще Сунь-цзи писав у своєму трактаті «Мистецтво війни»: «Знай ворога і знай себе: тоді в тисячі битв не зазнаєш поразки». Поразки рашистів відбувалися через те, що вони сильно недооцінювати нас і надто переоцінювали себе. Так що Сунь-цзи мав рацію.

Почніть сприймати серйозно нашого ворога. Усвідомте, яка наша сила, якщо ми зупинили його і успішно протистоїмо йому. Не варто бути в полоні самозаспокоєння та помилок. Дивіться на все тверезо. Вірте в ЗСУ та Залужного! І пам'ятайте, що ми переможемо будь-якого ворога та відродимо Україну!

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: