Банкова шукає новий спосіб забрати народні гроші

За такі закони владу треба гнати кочергою на примусові громадські роботи
фото з відкритих джерел

Чому підприємці і далі пасивні?

Податкова хоче перевіряти усі доходи з 1995 року.

Там де побачать можливість роззути на гроші – роззують.

Хто першим потрапляє під удар? Самозайняті, ФОПи, підприємці, які усі ці роки намагалися виживати не завдяки державі, а всупереч. Так, чортам Зеленського бракує грошей на новий дерибан. Так, вони шукають, де б ще підгризти. Все це зрозуміло.

Не зрозуміло, чому самозайняті, ФОПи, підприємці від дрібної до середньої ланки… чому вони і далі пасивні? Це ж їх прийдуть розкуркулювати. Мастити лижі на закордони? Закопуватися і глибоку тінь? Чи таки почати публічно відстоювати своє право на заробляння грошей?

І, так – слуги і прислужники вважають, що 5600, це норм. А ми вважаємо, що за такі закони владу треба гнати кочергою на примусові громадські роботи (щоб була бодай якась користь від тих зелених чоловічків). Тільки нам дуже бракує консолідованої підтримки – тих, кого й будуть розкуркулювати.

Хтось скаже «та що ці звернення дають!». Неправда – дають. Це позиція. Якщо позиція місцевого рівня на папері буде масова – Банкова її помітить.

Якщо позиція на папері буде підкріплена масовим приходом середнього класу до політичних сил, яким цей середній клас симпатизує… це буде: + до страху на Банковій, + до політичної зрілості середнього класу, + до еволюції політичних партій, які будуть бачити – ось люди, на котрих можна спертися.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: