Олексій Гончаренко Народний депутат

Чому Росія повернулася до зернової угоди

Зернова угода дуже вигідна Україні. Прямо зараз наші інтереси співпадають з Туреччиною
фото з відкритих джерел

Росія більше не морська держава в Чорному Морі

Ердоган повідомив про те, що Росія повертається до зернової угоди. Міноборони Росії повідомили, що отримали письмові гарантії від України, що ми не будемо атакувати Росію через зерновий коридор.

Що значить повернення Росії до зернової угоди?

  1. Туреччина стає наддержавою в Чорному Морі. Повне військове домінування Туреччини тепер виливається і в економічні прибутки.
  2. Росія загнала себе в кут. Немає жодного гарного рішення, щоб вийти з цієї ситуації. Якщо не поновити угоду – то Туреччина продовжить транспортувати зерно не дивлячись на Росію. Якщо поновити – всі зрозуміють чому це поновлено. Тому що немає сил робити блокаду.
  3. Росія більше не морська держава в Чорному Морі. Росія нездатна фізично організувати блокаду. Військові кораблі не можуть вийти з Севастополя. Військові кораблі знищуються прямо на їх базі.
  4. Зернова угода дуже вигідна Україні. Прямо зараз наші інтереси співпадають з Туреччиною. Цим треба користуватись. І отримувати вигоду.
  5. Для майбутнього нам потрібен великий і сильний флот. Інакше нам будуть диктувати свої умови інші морські держави. Цього допустити не можна.
  6. Письмова гарантія від України про те, що ми не будемо атакувати Росію через зерновий коридор виглядає смішно і поразкою Росії. Вони збирались брати Київ за три дні, а тепер, просять від нас папірець, щоб ми не напали на них.
  7. Нам потрібно знищити повністю Чорноморський флот РФ.
Читайте також:
Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: