Олексій Гончаренко Народний депутат

Росія перенаправила свою увагу на Польщу

Поляки активно укріплюють кордон
фото з відкритих джерел

Росія витрачає шалені гроші на пропаганду в Польщі і інших країнах

Сьогодні уповноважений уряду Польщі з питань безпеки інформаційного простору Станіслав Жарин заявив, що останнім часом у країні активізувалася інформаційна кампанія Росії проти України.

Її мета – спровокувати небажання поляків допомагати Україні. Таким чином Росія хоче зупинити допомогу, яку надає нам Польща, а також інші західні партнери.

Цікаво, що у своїй останній телефонній розмові Путін жалівся канцлеру Німеччини Шольцу, що Захід багато допомагає Україні. І взагалі, у всьому винна Україна. І якщо нам не перестануть постачати зброю, то Путін не зупиниться. Черговий шантаж плюс спроба посіяти якийсь гібридний стокгольмський синдром.

Але висновок тут один: якщо Путін так скиглить, якщо Росія витрачає гроші на пропаганду в Польщі і інших країнах, якщо вони постійно погрожують, щоб всі припинили давати нам зброю – це означає, що вся політика, вся допомога та всі дії зараз точно правильні. У Кремлі розуміють фатальність ситуації. Але ще раз наголошую – ніякі переговори, поступки чи припинення супротиву не буде означати, що Росія зупинеться. Це просто шанс їй зібрати сили, щоб вдрати ще.

А якщо повернутися до теми Польщі, то хочу звернутися до своїх підписників: я розумію, що в Польщі переважна більшість людей підтримує Україну і ми їм безмежно вдячні. Але все одно не треба втрачати пильність. Якщо в вас є змога – розповідайте полякам про все, що в нас відбувається. Розповідайте про пропаганду Росії.

Продовжуємо боротися.

Читайте також:
Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: