Петро Порошенко П'ятий президент України

Мир для України – коли російські війська підуть геть з нашої землі

Ми віримо в нашу перемогу, але і не допустимо поразки!

Ми вимагаємо від влади не йти на поступки Путіну, поки не буде звільнений останній клаптик української землі

Більше 20 тисяч українців вийшли сьогодні на Майдан Незалежності у Києві, тисячі на площі своїх рідних міст по всій Україні. Влада настільки налякана, що оголосила наше мирне віче Майданом. Але це не так. Це – віче підтримки України. Єдиний, проти кого це віче – Путін!

Разом ми вшанували пам'ять наших співітчизників, які цього тижня загинули під час пожежі в Одесі. Це – біль для всієї України. Але ми не можемо забути і десятки тисяч загиблих українських воїнів, які стали жертвою російської агресії.

Ми вимагаємо від влади не йти на поступки Путіну, поки не буде звільнений останній клаптик української землі. Це мають почути і наші союзники, і український президент.

Мир для нас – коли російські війська підуть геть з нашої землі. Мир для нас – коли російські танки, артилерія підуть геть з української землі. Мир для нас – коли російські найманці підуть геть з нашої землі. А якщо і залишаться – то у в‘язницях, відповідачи за смерть українців.

Ми щиро бажаємо успіху українській делегації у Парижі завтра. Ми віримо в нашу перемогу, але і не допустимо поразки!

Ми сильні, бо ми разом! Слава Україні!

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: