Петро Порошенко П'ятий президент України

Путін продовжує говорити про Україну – неначе Гітлер про Судети

Кремлівський диктатор знову заговорив про «исконно русские территории»

Про чергову погрозу Україні

Путін вкотре продемонстрував, що не може змиритися з існуванням незалежної Української держави. І продовжує говорити про Україну – неначе Гітлер про Судети. Знову про «исконно русские территории», тепер вже і на Донбасі.

Що це як вже не завуальована територіальна претензія і чергова погроза Україні, яку, за новою версією, вже створив Ленін?

Так само непокоїть і відверта параноя відносно розширення НАТО і постійне заперечення права України стати членом Альянсу.

Хочу нагадати, що межі сучасних держав і націй визначаються не дивно трактованою історією, археологією і психіатрією, а міжнародним правом і недоторканістю кордонів.

А участь у військових і політичних союзах визначається суверенними державами і цими союзами, точно без «параноїдальних страхів» сусідських держав.

Українським дипломатам треба якнайшвидше вибиратися з Гути, і кожен у «своїй столиці» має повною мірою використати черговий камінг-аут Путіна із небезпечними випадамами на адресу України для мобілізації світу на нашу підтримку – від санкцій до зброї.

А людині, яка виконує обов'язки президента, – охолонути, прийти до тями і замість того, щоби множити внутрішні конфлікти і поділи, об'єднати суспільство і політикум для оборони країни. Бо воює не з тим, не за те і не там, де треба.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: