Петро Порошенко П'ятий президент України

Виснажена, але незламна

Ворог намагався нас зламати, а ми вистояли, стали нескореними
фото: ЗСУ

За ці 182 дні пекла увесь світ побачив, що Україна – це велика країна

Гул сирен повітряної тривоги і ворожої авіації, звук ППО та артилерії, вибухи ракет і снарядів, спалені будинки та об'єкти інфраструктури, зруйновані міста й села, заміновані хати, вулиці, поля, десятки тисяч убитих та покалічених людей… Виснажена, але незламна. Така наша Україна після шести місяців восьмирічної війни. Після шести місяців нестерпного болю та сліз.

Але водночас – це шість місяців віри та героїзму. Шість місяців вдячності ЗСУ, волонтерам, українському народові і союзникам.

Гордий, що Армія була нашою великою амбіцією і пріоритетом з 2014. Щасливий, що мільйони усвідомили важливість Мови. А Віра наша – нас тримає.

Ворог намагався нас зламати, а ми вистояли, стали нескореними. Він думав нас знищити, а насправді ми потроху нищимо його. Наша міць стає сильнішою, а лють страшнішою. Нас не зламати ніким і нічим.

За ці 182 дні пекла увесь світ побачив, що Україна – це велика країна. А народ наш – неймовірної сили духу, з найсильнішою армією у світі. Перемога буде за нами, по-іншому – ніяк!

Слава Україні! І з Днем народження

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: