Віктор Небоженко Політолог, соціолог

Президенту України треба набратися мужності та поїхати на Балі

Володимир Зеленський після 24-го лютого не виїжджав з України
фото: офіс президента

Зеленський хоче уникнути зустрічі з Путіним?

З'явилися чутки, що президент України Зеленський намагається уникнути зустрічі з Путіним на Балі на саміті Великої Двадцятки.

Відмова від поїздки на Балі – це буде друга дипломатична помилка президента України Зеленського після скандального голосування проти Ізраїлю щодо ядерного питання в ООН.

Якщо правда, що Зеленський, за порадою Єрмака, відмовляється їхати на зустріч Великої двадцятки на Балі, тому що там буде присутній президент Росії Путін, то, зрештою, Україна постраждає від цього більше, ніж путінська Росія. Об'єктивно, це гра на користь Путіна, а не України, бо присутність Зеленського на саміті Великої двадцятки – це спосіб міжнародної підтримки України, це данина поваги мужності нашій країні, визнання її міжнародної важливості, а з іншого боку – це спосіб публічного приниження агресора.

Досі в Кремлі стояло гостре питання, хто поїде на Балі – Путін чи Зеленський. Відсутність Зеленського, президента країни – жертви агресії Путіна на руку Росії, а не Україні. Таким чином, відмовляючись їхати на Балі, Зеленський полегшує життя Путіна. Тепер багато вирішуватиметься без України, але за участю Росії.

Тому президенту України треба набратися мужності та їхати на Балі, щоб захистити Україну та привернути увагу світових лідерів до агресії Росії проти нашої країни.

Читайте також:
Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: