Син Григорія Чапкіса назвав причину смерті батька

Син Григорія Чапкіса назвав причину смерті батька
Син Григорія Чапкіса підтвердив його смерть та назвав причину
Фото: instagram.com/gregchapkis

Григорія Миколайовича не стало дві години тому

Син легендарного українського хореографа Григорія Чапкіса Грег підтвердив сумну новину про смерть танцівника. Про це він розповів у розмові з журналістами ТСН.

За словами Грега Чапкіса, батька не стало близько двох годин тому. Також син Григорія Чапкіса зазначив, що він пішов через вік.

«О 22 з чимось. Ми всі все ще шоковані. Помер, бо старенький. 92 роки людині, все почало відмовляти. Він тримався добре. Він старенький, це муки», – сказав Грег Чапкіс.

Грег розповів, що планує прилетіти на похорон, проте їм з родиною ще належить визначитися з усіма подробицями. Син Григорія Миколайовича поділився, що в останні дні поруч з батьком була його донька, сестра Грега, Лілія. Також до останнього поруч з Чапкісом перебувала й дружина Міла.

«Ще не визначилися, що і як. Там сестра з ним поруч зараз. Дружина Міла була поруч, допомагала весь цей час. Вона молодець», – розповів Чапкіс.

Нагадаємо, щойно стало відомо про смерть легендарного українського хореографа, судді проєкту «Танці з зірками« Григорія Чапкіса. Йому був 91 рік.

Знаменитість тривалий час хворів. Так, у грудні 2020 року артист потрапив до лікарні із двобічною пневмонією. Зірці було важко дихати, але результати на коронавірус були негативними.

Напередодні Нового року знаменитість виписали з лікарні, тоді Чапкісу стало ліпше. Втім, 6 січня танцівника знову госпіталізували. Як виявилося, він недолікував запалення легень.

У лютому артист втретє потрапив до лікарні, зазначивши, що йому скувало спину і ноги. Також Григорій Миколайович сильно схуднув.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: